Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με εφαρμογή και ενσωμάτωση διεθνών προτύπων και προδιαγραφών, όπως επίσης και υπηρεσίες ενοικίασης ποιοτικού εξοπλισμού.

Εκπαιδεύσεις & Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με την εφαρμογή και ενσωμάτωση διεθνών προτύπων και προδιαγραφών. Η εταιρεία έχει αναπτύξει ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης βάσει των απαιτήσεων του Διεθνούς Οργανισμού Αιολικής Ενέργειας (GWO). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο της αιολικής ενέργειας και περιλαμβάνει διάφορες ενότητες όπως: “Πρώτες Βοήθειες”, “Διαχείριση Φορτίων”, “Αντιμετώπιση Πυρκαγιάς”, “Εργασίες σε ύψος”. Η εφαρμογή και πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα του GWO συμβάλλει στη διατήρηση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος με τη μείωση των τραυματισμών κατά τη διάρκεια της εργασίας. Επίσης συστηματοποιούνται και εξειδικεύονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα δημιουργώντας όλες αυτές τις απαραίτητες συνθήκες ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για την προσέλκυση νέων πελατών σε διεθνείς αγορές. Η διοίκηση επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της και στη διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευσή του σχετικά με τις νέες τεχνολογικές και εκπαιδευτικές προκλήσεις. Ενθαρρύνει επίσης όλους τους συνεργάτες της να τηρούν συνεχώς και σωστά όλες τις απαιτήσεις και προδιαγραφές των διεθνών προτύπων.

Επισκευή, συντήρηση και πιστοποίηση υδραυλικών εργαλείων

Παρέχουμε ειδικές υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και πιστοποίησης όλων των υδραυλικών εργαλείων

Εκπαίδευση προσωπικού για την σωστή χρήση υδραυλικών εργαλείων

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας στη σωστή χρήση των υδραυλικών εργαλείων. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην αποφυγή αστοχιών ή ακόμη και ατυχημάτων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης ενός Έργου.

Πώληση και ενοικίαση υδραυλικών εργαλείων

Παρέχουμε μία ευρεία γκάμα υδραυλικών εργαλείων για πώληση ή ενοικίαση. Παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να σας εκπαιδεύσουμε στη χρήση τους.

Ενοικίαση γεννητριών πετρελαίου

Παρέχουμε μία μεγάλη ποικιλία από σταθερές και συρόμενες γεννήτριες πετρελαίου.

Ενοικίαση δεξαμενών πετρελαίου

Παρέχουμε προς ενοικίαση δεξαμενές πετρελαίου διαφόρων διαστάσεων για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών του εργοταξίου σας.

Ενοικίαση γραφείων κοντέινερ

Παρέχουμε ειδικά γραφεία κοντέινερ για εργοταξιακούς χώρους που πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Ενοικίαση αυτόνομων τροχήλατων πλυστικών μηχανημάτων

Παρέχουμε προς ενοικίαση αυτόνομα τροχήλατα πλυστικά μηχανήματα που μπορούν να καλύψουν γενικές και εξειδικευμένες ανάγκες καθαρισμού.

Παροχή αναλώσιμων υλικών, βιδών, καλωδίων

Παρέχουμε μία πλήρη γκάμα αναλώσιμων υλικών και καλωδίων η οποία μπορεί να καλύψει κάθε πτυχή εγκατάστασης και ανέγερσης.

Ενοικίαση επαγγελματικού δορυφορικού συστήματος παροχής ίντερνετ

Η επικοινωνία ενός εργοταξίου είναι ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος ασφάλειας αλλά και επιτάχυνσης διαδικασιών. Παρέχουμε ποιοτικά συστήματα δορυφορικού ίντερνετ.